Uudised

Koržetsi kalaroogade õpiköök

29. mai 2012

Aeg: 7.07.12 kell 12-18 ja 8.07.12 kell 9-14
Koht: Oiu sadam, www.oiusadam.ee

Teemad:
• värske kala tunnused
• kalade puhastamine ja fileerimine
• mida silmas pidada kalade praadimise juures
• mis muudab ühe supi paremaks kui teise
• kalaroogade maitsestamine
• külmutatud kala töötlemine
• kalapuljongite keetmine
• kalade marineerimine
• ja muud üleskerkivad kalateemad

Juhendaja:
Vladislav Koržets
Sihtrühm: Võrtsjärve piirkonna ettevõtjad, rannakalurid
Osalejate optimaalne arv: 35
Õppepäevale registreerumise teave: kertukikkas@gmail.com ,tel 56506885. Registreerumise tähtaeg 29. 06.12

Õpituba on rahastatud "Euroopa Kalandusfondi 2007-2013 rakenduskava" meetme 3.1 "Ühistegevused" tegevuse "Muud ühistegevused" vahenditest. Lisainfo 52 98 561.


7.07.2012 Kalurite päev Valma infopunktis kell 18.00.
 

Plakat (pdf, A4 formaat)

 
Juuli
2021
E
T
K
N
R
L
P
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31