Uudised
Kalanduse teabekeskus: koolitus „Toiduhügieen kalatoodete käitlejale. Toiduseaduse sätted" 30. mail Valma kaluritoas
06. mai 2016
Aeg: 30.05.2016 kell 9.45-17.30
Koht: Valma infopunkt-kalurituba
Kalanduse teabekeskus koostöös Eesti Maaülikooli Avatud ülikooli ning Veterinaar- ja Toiduametiga korraldab MTÜ Võrtsjärve kalanduspiirkonna liikmetele esmaspäeval, 30. mail koolituse „Toiduhügieen kalatoodete käitlejale. Toiduseaduse sätted".
Sihtrühm: MTÜ Võrtsjärve Kalanduspiirkonna kalakäitlemisega (kalatoitude valmistamisega) isiklikus majapidamises tegelevad ja/või seda kavandavad rannakalurid ja kalandusettevõtjad (20 osalejat)
Eesmärk: tutvustada teabepäeval osalejatele toiduseadust, sh toiduhügieeni nõudeid ja riskihindamise tegureid. Koolituse lõpus sooritatakse test, mille läbinule väljastatakse Eesti Maaülikooli tunnistus.
Lektorid: Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli
veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni osakonna lektor
Tiina Hiis, Veterinaar- ja Toiduameti toiduosakonna loome toidu büroo juhataja
Tiiu Rand, Veterinaar- ja Toiduameti toiduosakonna peaspetsialist
Ain Zereen, Veterinaar- ja Toiduameti turukorralduse büroo juhataja
Koolitusel osalemine on registreerunuile tasuta.
Palun registreeruda kuni 25.05.2015 kell 12.00 lingil https://www.kalateave.ee/et/component/events/?view=event&event_id=725 (lehe allosas).
Lisateave koolitusest ave.menets@ut.ee
Koolituse korraldamine on rahastatud "Euroopa Kalandus-Merendusfondi 2014-2020 rakenduskava" meetme 1.3 "Teadlaste ja kalurite koostöötoetus" vahenditest
2025