Uudised

Kalanduse teabekeskus: koolitus „Toiduhügieen kalatoodete käitlejale. Toiduseaduse sätted" 30. mail Valma kaluritoas

06. mai 2016

 

Aeg: 30.05.2016 kell 9.45-17.30

Koht: Valma infopunkt-kalurituba

Kalanduse teabekeskus koostöös Eesti Maaülikooli Avatud ülikooli ning Veterinaar- ja Toiduametiga korraldab MTÜ Võrtsjärve kalanduspiirkonna liikmetele esmaspäeval, 30. mail koolituse „Toiduhügieen kalatoodete käitlejale. Toiduseaduse sätted".

Sihtrühm: MTÜ Võrtsjärve Kalanduspiirkonna kalakäitlemisega (kalatoitude valmistamisega) isiklikus majapidamises tegelevad ja/või seda kavandavad rannakalurid ja kalandusettevõtjad (20 osalejat)

Eesmärk: tutvustada teabepäeval osalejatele toiduseadust, sh toiduhügieeni nõudeid ja riskihindamise tegureid. Koolituse lõpus sooritatakse test, mille läbinule väljastatakse Eesti Maaülikooli tunnistus.

Lektorid: Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli
veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni osakonna lektor
Tiina Hiis, Veterinaar- ja Toiduameti toiduosakonna loome toidu büroo juhataja
Tiiu Rand, Veterinaar- ja Toiduameti toiduosakonna peaspetsialist
Ain Zereen, Veterinaar- ja Toiduameti turukorralduse büroo juhataja

Koolitusel osalemine on registreerunuile tasuta.

Palun registreeruda kuni 25.05.2015 kell 12.00 lingil https://www.kalateave.ee/et/component/events/?view=event&event_id=725 (lehe allosas).

Lisateave koolitusest ave.menets@ut.ee

Koolituse korraldamine on rahastatud "Euroopa Kalandus-Merendusfondi 2014-2020 rakenduskava" meetme 1.3 "Teadlaste ja kalurite koostöötoetus" vahenditest

 
Juuli
2021
E
T
K
N
R
L
P
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31